pension-ermioni-ireon-samos

Pension Ermioni in Ireon

Pension Ermioni in Ireon biedt een gastvrije sfeer en attente zorg. Dit Grieks-Duitse familiebedrijf biedt een comfortabele en privé omgeving met Duits comfort en Griekse gastvrijheid. Het hoogtepunt van het verblijf is het heerlijke ontbijt met verschillende opties. De pension onderscheidt zich door de aantrekkelijke ambiance, uitstekende service en persoonlijke aandacht. Gasten kunnen rekenen op een warme en vriendelijke sfeer, smaakvol ingerichte kamers en comfortabele bedden. Of het nu uw eerste keer op het prachtige eiland Samos is of niet, Pension Ermioni garandeert een ontspannen en plezierige vakantie.

excursies-boken-op-samos

Excursies op Samos

Ontdek de pracht van het eiland Samos met de georganiseerde excursies van GetYourGuide. Verken de hoogtepunten van Samos onder begeleiding van ervaren gidsen tijdens goed georganiseerde trips. Geniet van diverse excursies, waaronder bezoeken aan archeologische sites, boottochten naar naburige eilanden, wijnproeverijen en avontuurlijke wandelingen naar betoverende watervallen. Met GetYourGuide kun je optimaal genieten van je verblijf op Samos en alle bijzondere ervaringen die het eiland te bieden heeft.

luka-taleporou-and-alexa-simson-restaurant-eptastadio-samos

Restaurant Eptastadio in Ireon

Eptastadio, het bekende restaurant in Samos-Ireon, heeft een nieuwe uitbater, Lukas Taleporou, samen met zijn vrouw Alexa Simson. Met een adembenemend uitzicht op zee biedt Eptastadio verrukkelijke gerechten bereid met verse ingrediënten. Kom genieten van verse vis en ontdek onze nieuwe wijnen!

koumaradei-samos

Ontdek de traditionele bergdorpen van Samos

Een vakantie Samos betekent languit relaxen op fijne zandstranden. En op de kiezelstranden heb je, naast het zonnen, een andere hobby erbij. Namelijk steentjes verzamelen met je kids. Je eerste souvenir? Check. Of gewoon ultiem relaxen in je hotel en plons in het zwembad. Geniet van de zon op je huid, drink je favoriete cocktail en lees een goed boek. What else do you need? Maar … rondstruinen in de mooie – traditionele – bergdorpen die Samos rijk is, heeft iets magisch.

pens-art-pythagorion

Pens Art, liefde voor houtbewerking

Pen's Art, opgericht door Stamatia en Thanassis in Ireon, Griekenland, presenteert prachtige producten vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd hout van Samos. De unieke materialen, waaronder olijfhout, plataan, rozenhout, walnoot, wit en zwart ebbenhout, belichamen de puurheid van het Samos-hout en resulteren in verbluffende stukken. De pennen zijn voorzien van navulbare inktcartridges van roestvrij staal, verkrijgbaar in zwart en goud, en bevorderen duurzaamheid en langdurig genot. Ontdek de essentie van Samos in de ambachtelijke pennen van Pen's Art, vervaardigd met liefde en toewijding. Ervaar de harmonie van vakmanschap en natuurlijke schoonheid.

ireon-music-festival-samos-2023_rwm5at

Ireon Music Festival Samos 2023

Maak je klaar voor een ongeëvenaarde en elektriserende ervaring zoals geen ander deze zomer van 2023, terwijl Samos zijn pronkstuk onthult - het Ireon Muziekfestival. Oprijzend als het onovertroffen muziekfestijn in de Egeïsche Zee, trekt dit evenement muziekliefhebbers aan vanuit alle hoeken van de wereld. Markeer je kalenders voor 7, 8 en 9 augustus, want deze driedaagse muzikale odyssee voert je mee naar de kern van muziek op Samos.

vakantiehuis-potami-samos-fam-neher

Vakantiehuis Potami strand

De familie Neher voelt zich diep verbonden met Samos en heeft meerdere vakantiehuizen in de betoverende omgeving van Potami en Karlovasi. Hier kun je genieten van serene schoonheid, rust en de ongerepte natuur. Het kiezelstrand van Potami nodigt uit tot ontspanning en verfrissing. Vanaf de vakantiehuizen kun je adembenemende zonsondergangen ervaren. Dit is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte en volop te genieten van puur ontspanning en natuurlijke schoonheid.

samos-nieuwe-presentatie

Nieuwe presentatie van Samos

De gemeente Oost-Samos doet veel aan promotie voor het eiland Samos. Zo hebben ze onlangs de lokale filmproducent Reeldrone gevraagd om nieuwe promotiefilms voor Samos te maken.

ferienhaus-samos-vakantie-huisjes-in-pythagorion

Vakantiehuisjes in Pythagorion

Kordula uit Duitsland en de Samiotische Tassos verhuren drie smaakvol ingerichte vakantiehuisjes, elk met twee aparte slaapkamers, keuken, badkamer en een grote tuin / binnenplaats.

esperides

Taverne Esperides in Pythagorion

Taverna Esperides is gevestigd in het centrum van Pythagorion en heeft een mooie en romantische tuin met sinaasappelbomen, citroenbomen, een granaatappelboom en een mispelboom. Het 'geheim'

alexandra-restaurant-mermeseli-pythagorion-samos

Verse vis en zeevruchten van Kalymnos

Ook na het zomerseizoen blijft Alexandra's restaurant Mermiseli in de haven van Pythagorion dagelijks open. Alexandra Magkli komt oorspronkelijk van het eiland Kalymnos en besloot in 2017 het restaurant Mermeseli op Samos te openen.

Dit artikel delen via:
Samos.nl online infor over het Griekse eiland Samos

Disclaimer & GDPR 

Samos links