Samos blog

Wat gebeurt er op Samos

vakantiehuis-potami-samos-fam-neher

Vakantiehuis Potami strand

De familie Neher is gek op Samos en komt al meer dan 25 jaar regelmatig naar het eiland. Ze houden vooral van het gebied rond Potami en Karlovasi. Zij hebben hun droom verwezenlijkt en bezitten er inmiddels verschillende vakantiewoningen.

samos-nieuwe-presentatie

Nieuwe presentatie van Samos

De gemeente Oost-Samos doet veel aan promotie voor het eiland Samos. Zo hebben ze onlangs de lokale filmproducent Reeldrone gevraagd om nieuwe promotiefilms voor Samos te maken.

lena-and-costa-iera-odos-art-cafe-bar-pythagorion

Een sprookjestuin - midden in Pythagorion

Een verborgen juweel dat je niet verwacht: Art Cafebar Iera Odos. Met dit gezellige kunstcafé hebben Costa en Lena na vele jaren hun droom verwezenlijkt en een heel bijzondere plek op Samos gecreëerd.

ferienhaus-samos-vakantie-huisjes-in-pythagorion

Vakantiehuisjes in Pythagorion

Kordula uit Duitsland en de Samiotische Tassos verhuren drie smaakvol ingerichte vakantiehuisjes, elk met twee aparte slaapkamers, keuken, badkamer en een grote tuin / binnenplaats.

esperides

Taverne Esperides in Pythagorion

Taverna Esperides is gevestigd in het centrum van Pythagorion en heeft een mooie en romantische tuin met sinaasappelbomen, citroenbomen, een granaatappelboom en een mispelboom. Het 'geheim'

alexandra-restaurant-mermeseli-pythagorion-samos

Verse vis en zeevruchten van Kalymnos

Ook na het zomerseizoen blijft Alexandra's restaurant Mermiseli in de haven van Pythagorion dagelijks open. Alexandra Magkli komt oorspronkelijk van het eiland Kalymnos en besloot in 2017 het restaurant Mermeseli op Samos te openen.

boekje facebook-pic-og
yes rent a car Samos is een auto verhuur bedrijf op het Griekse eiland Samos. Ook aan de luchthaven Samos.
Vakantie huisjes in Pythagorion
Dit artikel delen via:
Samos.nl online infor over het Griekse eiland Samos

Disclaimer & GDPR 

Samos links