Karlovasi

Potami strand

Het voormalige handelscentrum van Karlovasi en het strand van Potami liggen aan de noordwestkust van Samos in een prachtige omgeving.

Karlovasi en Potami

De uitgestrekte stad Karlovasi, met zijn 5 wijken, biedt het pure Griekse dagelijkse leven met de universiteit en het bruisende centrum. Het mooie strand van Potami, de watervallen en het natuurreservaat liggen 3 km ten westen van Karlovasi. Dit gebied nodigt uit tot zwemmen en uitgebreide wandelingen.

yes rent a car Samos is een auto verhuur bedrijf op het Griekse eiland Samos. Ook aan de luchthaven Samos.

Kaart van Karlovasi van Samos

 My-Samos.de

My-Samos vakantie huis aan Potami Strand, Karlovasi Samos

De familie Neher komt al meer dan 25 jaar naar Samos en houdt van het eiland Samos. Ze houden vooral van het gebied van Potami en Karlovasi. Zij hebben er hun droom verwezenlijkt en bezitten nu verschillende vakantiewoningen. Het kiezelstrand van Potami met zijn kristalheldere water nodigt uit tot zwemmen en snorkelen en direct achter de vakantiehuizen beginnen wandelpaden naar het natuurreservaat, naar de Seitani-stranden en naar de watervallen. De cottages bieden een fantastisch uitzicht op het strand en de prachtige omgeving, inclusief adembenemende zonsondergangen. Als u niet alleen op zoek bent naar strandtoerisme, maar de schoonheid van de Samiotische natuur van dichtbij wilt meemaken, bent u hier aan het juiste adres. 

Samos_Margarete_Galerie_IMG_1996
Samos_Elise_Galerie_IMG_2175
WebsiteMy Samos bij Facebook
Weather Data Source: Samos weather 30 days
Samos.nl online infor over het Griekse eiland Samos

Disclaimer & GDPR 

Samos links