Kokkari

Intiem en origineel

Ten westen van het dorp liggen de stranden Lemonakia Beach en Tsamadou Beach, alsmede het kleine kustplaatsje Avlakia.

Kokkari

Kokkari is één van de schilderachtigste plekken op Samos. Het dorp heeft zijn intieme, oorspronkelijke karakter behouden. De oude kern is gegroepeerd rond de rots in het midden van de baai. Kokkari is gelegen aan de voet van het waterrijke en groene Ambelos gebergte met haar twee pieken Profitis Ilias Karvounis (1153 m) en Lazaros (1039 m). Het dorp is een prima bestemming voor een wandelvakantie. Ten westen van het dorp liggen de stranden van Lemonakia en Tsamadou en even verder ligt het kleine kustdorpje Avlakia. Richting Samos-stad ligt het gehucht Kedros.

Kaart van Kokkari

 Cavos Cafe Bar

Ulrike van de Cavos Bar

Een mooie, rustige plek op een geweldige locatie aan de kade met uitzicht op de haven. De gastvrije eigenaren Ulrike en Christos serveren hun gasten zelfgemaakte cakes en taarten, die over het hele eiland bekend zijn en tot ver daarbuiten gewaardeerd worden. Alle sportevenementen worden op een groot scherm via satelliet getoond en er is ook een internethoek.

 Ristorante Girasole

Francesca en Luca van Ristorante Girasole

In deze kleine eetgelegenheid vindt u echte gezelligheid en Italiaanse gastvrijheid! De gerechten worden door de vriendelijke eigenaresse Francesca persoonlijk opgesomd en aanbevolen. Dan komen brood, olijfolie en bruschettas op tafel en natuurlijk de klassieker; echte Italiaanse pizza uit de steenoven. Het zomerseizoen dagelijks geopend tijdens de lunch en in de avond.

Samos.nl online infor over het Griekse eiland Samos

Disclaimer & GDPR 

Samos links