pens-art-pythagorion

Pens Art, liefde voor houtbewerking

De geschiedenis van het atelier Pen's Art vindt zijn oorsprong in het Griekse dorp Ireon, waar Stamatia en Thanassis, geboren en getogen Samioten, hun passie voor kunst en vakmanschap hebben verweven. Sinds 1986 hebben ze met trots de rijke tradities van hun geboorteplaats omarmd.

Het atelier Pen's Art biedt een scala aan prachtige producten, vervaardigd uit natuurlijk hout afkomstig van het betoverende eiland Samos. Olijfhout, plataan, rozenhout, walnoot, wit en zwart ebbenhout worden met zorg geselecteerd voor de creatie van deze unieke meesterwerken. Het gebruik van deze authentieke materialen belichaamt de puurheid en echtheid van het Samos-hout, wat resulteert in stukken met een verbluffende esthetiek.

De houtsoorten van Samos onderscheiden zich door hun bijzondere textuur en nerven, die elk item voorzien van een onverwachte uitstraling van verfijnde luxe en exclusiviteit. Om de pracht van deze ambachtelijke pennen te versterken, zijn de mechanische onderdelen verfraaid met vergulde accenten van 24-karaats goud, zilver, chroom en koper.

Elke pen is voorzien van een navulbaar inktcartridge van roestvrij staal, verkrijgbaar in zowel zwart als goud. Dit stelt de eigenaar in staat om eindeloos te genieten van het schrijfplezier dat deze meesterlijke pennen bieden. Met de mogelijkheid om de inkt moeiteloos bij te vullen, gaan deze kunstwerken hand in hand met duurzaamheid en langdurig gebruik.

De ambachtelijke pennen van Pen's Art dragen trots de essentie van Samos in zich, met elk detail doordrenkt van de liefde en toewijding van Stamatia en Thanasis. Bewonder de harmonie tussen vakmanschap en natuurlijke schoonheid terwijl je deze kunstwerken ontdekt.

pens-art1 pens-art2
Vorige post
5 / 17
Volgende post
Dit artikel delen via:
Samos.nl online infor over het Griekse eiland Samos

Disclaimer & GDPR 

Samos links