vakantiehuis-potami-samos-fam-neher

Vakantiehuis Potami strand

De familie Neher heeft in de afgelopen 25 jaar een diepe affiniteit ontwikkeld voor Samos, aangetrokken door de serene schoonheid en rustige sfeer van het eiland. Hun liefde voor het eiland heeft hen ertoe gebracht meerdere vakantiehuizen te verwerven, verscholen in het pittoreske gebied rond Potami en Karlovasi.

Dompel jezelf onder in de ongerepte natuur van Samos terwijl je het betoverende kiezelstrand van Potami ontdekt, waar kristalhelder water je uitnodigt tot momenten van ontspanning en vernieuwing. De vakantiehuizen bieden een oase van rust, waardoor je kunt ontspannen en ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Als de zon begint te zakken, laat je dan betoveren door de adembenemende schoonheid van de zonsondergangen op Samos. Of je nu kiest voor een ontspannen avonddrankje op het strand of vanaf je eigen privéterras, de prachtige kleuren van de lucht zullen je ongetwijfeld verbazen.

Vind troost in deze idyllische toevluchtsoord, waar de natuur oppermachtig is en ontspanning puur is. Laat de rustgevende ambiance en serene omgeving je meenemen naar een plek van absolute rust. Ervaar de perfecte combinatie van comfort en natuurlijke schoonheid terwijl je onvergetelijke herinneringen creëert in deze serene oase.

samos_margarete

www.my-samos.de

Vorige post
7 / 17
Volgende post
Dit artikel delen via:
Samos.nl online infor over het Griekse eiland Samos

Disclaimer & GDPR 

Samos links